ADD ANYTHING HERE OR JUST REMOVE IT…

02177615826

support@mobilesalam.com

معرفی نرم افزار – پشتیبان گیری در دنیای تکنولوژی

آشنایی با بهترین روش های پشتیبان گیری در موبایل ها و دنیای اینترنت

دنیایی که ما در آن زندگی می کنیم ، تبدیل به یک دنیای اشتراکی شده است. کاربران شبکه های اجتماعی هر روز مسائل مختلف شخصی و غیر شخصی زندگی خود را با دوستان و طرفداران خود به اشتراک می گذارند. جدای از دلایل و اهمیت هایی که در چنین روابطی وجود دارد ، اما آیا ما راهی برای کنترل داده ها و اطلاعات خود در این دنیای پر از اشتراک های رنگارنگ داشته ایم ؟ در جهانی که هر روز شاهد خبرهای جدیدی از دنیای تکنولوژی و به سرقت رفتن اطلاعات در آن هستیم ، چه فکرهایی برای امنیت و پشتیبانی از اطلاعات خود داشته ایم؟

پشتیبان گیری یکی از مهم ترین ویژگی ها و مزیت هایی است که رشد تکنولوژی آن را برای ما به ارمغان آورده است . اما آیا ما به عنوان یک کاربر آگاه با روش های صحیح پشتیبان گیری و نرم افزارهای مربوط به آن آشنا هستیم؟ مجله تکنولوژی موبایل سلام این هفته به بررسی پیشرفته ترین و جدیدترین روش های پشتیبان گیری از اطلاعات و داده های کاربران پرداخته است. روش هایی که بسیار ساده اما فوق العاده ایمن و عالی می باشند.

 

پشتیبان گیری در دنیای تکنولوژی

 

خدمات پشتیبان گیری

خدمات زیادی هم به صورت آنلاین ، هم آفلاین و هم در قالب سخت افزارهای فیزیکی در جهان وجود دارد که کاربران حتی بالاترین و امنیتی ترین مسائل زندگی خود مانند حساب های بانکی و پول های خود را برای امنیت به آنها می سپارند . این امر و نرم افزارهای آنلاین و فیزیکی موجود برای پشتیبان گیری و بکاپ گیری چیز تازه ای نبوده  و سال ها است که به زندگی بشر ورود کرده اند.

خدمات اشتراک گذاری Netflix و Google Drive از جمله در دسترس ترین مکان های آنلاین برای پشتیبان گیری از اطلاعات و فایل هایی هستند که به آنها نیاز پیدا خواهیم کرد. نقطه شعف بزرگی که در این نرم افزارهای آنلاین وجود دارد، عدم امکان کنترل داده ها و اطلاعات و دسته بندی آن است. اتفاقی که می تواند در مواقعی که تعداد و حجم این داده ها خیلی افزایش یابد ، به شدت ما را در دردسر بیندازد.

از آن گذشته ما باید مراقب نرم افزارهای جاسوسی نیز باشیم تا اطلاعات ما را در اختیار صاحبان کسب و کارهای مختلف قرار ندهند. اتفاقی که تاکنون احتمالا بارها برای شما رخ داده باشد.

در حال حاضر تنها با چند کلیک می توانیم از دورترین فروشگاه های جهان اقدام به خریداری با کارت اعتباری خود کنیم. یک موزیک ها و فیلم های مورد علاقه خود را بارگیری کرده و آنها را در حافظه موبایل خود ذخیره سازیم. اما اینترنت فضای ابری در اختیار کاربران قرار می دهد تا بتوانند پرونده ها و اطلاعات مهم خود را برای روز مبادا در آن جا ذخیره نموده و به نوعی یک پشتیبان مطمئن از آنها داشته باشند.

فضای ذخیره سازی ابری در اینترنت

شرکت های بزرگی مانند گوگل و اپل در حال حاضر برای کاربران خود این امکان را فراهم کرده اند تا با ورود به این فضای ابری مقدار حجمی برای ذخیره سازی اطلاعات و پشتیبان گیری از آنها در اختیار داشته باشند. با این روش ها دیگر فایل های مهم خود را گم نخواهید کرد.

مطلب مرتبط  آموزش نرم افزار – ترفندهای واتس اپ

البته یک نکته منفی نیز در فضاهای ابری ذخیره سازی و پشتیبان گیری اطلاعات وجود دارد که باید به آنها دقت داشته باشیم . در اکثریت مواقع گنجاندن اطلاعات در این فضاها کار بسیار ساده  و آسانی است. اما در برخی مواقع خارج کردن اطلاعات از آنها می تواند با مشکلات بزرگی روبرو باشد . بسیاری از این فضاها که نیاز به تهیه اشتراک های مدت دار هستند ، در صورت عدم تمدید اشتراک ، دیگر اطلاعات کاربران را ذخیره نکرده و دسترسی به اطلاعات را برای آنها مقدور نمی سازند. نرم افزارهای آنلاین دریافت و ذخیره موسیقی نمونه بارز چنین فضاهایی است.

 

پشتیبان گیری در دنیای تکنولوژی

 

راه حل مدیریت اطلاعات

این نکته گاهی اوقات باعث رانده شدن بسیاری از کاربران از چنین فضاهایی است. اما چاره کار کجاست؟ چگونه می توانیم چنین مشکلاتی را در نرم افزارهای این چنینی کنترل و مدیریت نماییم؟

شاید اولین راه حلی که به ذهن شما خطور نماید ، استفاده از هارد دیسک های فیزیکی و سخت افزاری باشد. مانند گذشته که سی دی ها این وظیفه را برای ما به عهده می گرفتند، اکنون نیز می توانیم این وظیفه را به گردن آنها بسپاریم. اما آیا کسی را میشناسید که تمایل به چنین کاری داشته باشد؟

خوشبختانه روش های برای مدیریت تمام مشکلات پیش رو در نرم افزارهای ذخیره سازی اطلاعات برای کاربران وجود دارد. این ترفندها می تواند امنیت کاملی را برای شما ایجاد کند تا دیگر نگران از دست رفتن اطلاعات خود نشوید. یکی از بهترین راه حل ها برای ذخیره سازی دائم و ایمن اطلاعات و پرونده های شخصی استفاده از فضای ابری شخصی است. فضایی متصل به اینترنت و متصل به سرورهای مینیاتوری اما به صورت کاملاً شخصی ، که تضمینی برای حفظ همیشگی این اطلاعات خواهند بود. تنها چیزی که لازم دارید، تنها چند خط آموزش درباره این فضاها خواهد بود.

شناخت روش های پشتیبان گیری و خصوصیات آنها

برای قدم اول شما باید نرم افزارهای پشتیبان گیری را شناخته و درک درستی از نحوه کار با آنها نیز داشته باشید.

یکی از معروف ترین نرم افزارهای آنلاین پشتیبان گیری از اطلاعات گوگل درایو است. گوگل درایو یک فضای ابری است که توسط سرویس گوگل برای کاربران فراهم آمده است. شما با دانلود این نرم افزار و ثبت نام در آن در ابتدا یک فضای محدود برای ذخیره سازی اطلاعات در اختیار خواهید داشت که استفاده از این فضا برای همیشه برای شما رایگان خواهد بود و بدون هیچ هزینه ای می توانید از این فضا استفاده کنید. البته این مقدار فضا بسیار محدود بوده و خیلی نمی توانید روی آن حساب کنید.

برای داشتن فضای بیشتر در گوگل درایو نیاز به پرداخت هزینه های مشخص ماهانه و یا سالانه خواهید داشت. البته این را هم باید بدانید که با عدم تمدید این شارژهای ماهانه، امکان استفاده و دسترسی به این فضا ها را دیگر نخواهید داشت.

نرم افزار دیگری که تقریباً رفتاری مشابه با گوگل درایور را برای کاربران اپل فراهم می آورد، iCloud اپل است که مختص کاربران اپل بوده و آنها نیز به همین منوال گوگل درایو به فضای ذخیره سازی اطلاعات خود دسترسی دارند. یک نکته دیگر در باره چنین نرم افزارهایی این است که شما هر بار به یکی از اطلاعات خود نیاز پیدا کردید، مجبور خواهید بود که آنها را از این فضاها دانلود نمایید. این موضوع در هنگامی که داده های شما حجم زیادی داشته باشد، می تواند کمی دردسر آفرین شود.

مطلب مرتبط  ترفند های موبایل | بهترین بازی های تیراندازی اندروید 2020

یکی دیگر از روش های ذخیره سازی اطلاعات استفاده از هاردهای جانبی و به اصطلاح اکسترنال است که قیمت خیلی زیادی نداشته اما می تواند حجم قابل توجهی برای ذخیره سازی اطلاعات در اختیار شما قرار دهند. هاردهای معتبری در حال حاضر با حجم های 500 گیگابایت تا 5 ال 6 ترابایت با قیمت های مناسب در بازار موجود هستند. البته استفاده از این هاردها هم دردسرهای خاص خود را دارند. مهم ترین ایراد چنین فضاهایی امکان تخریب و آسیب پذیری آنها می باشد. که در این صورت منجر به از بین رفتن اطلاعات شما خواهد شد.

 

پشتیبان گیری در دنیای تکنولوژی

 

نرم افزارهای مختص ویندوز و Mac نیز وجود دارد. ویندوز 10 مایکروسافت شامل ابزاری رایگان به نام File History است که می توان آن را به صورتی تنظیم نمود که به صورت خودکار از داده های رایانه شما نسخه پشتیبان تهیه کند. مشابه این نرم افزار برای سیستم عامل مک، Time Machine Apple است.

کاربران موبایل اپل می توانند از نرم افزارهای Finder یا iTunes برای ذخیره سازی اطلاعات خود استفاده کنند. کاربران اندروید نیز از طریق Android File Transfer می توانند اطلاعات خود را در فضاهای موجود ذخیره و از آنها پشتیبان گیری نمایند.

جالب است که فرآیند کلی کار به همه این نرم افزارها و امکانات تقریباً مشابه بوده و تنها چند تفاوت اندک با توجه به نوع ابزار و نرم افزار و سیستم عامل آن در آنها وجود دارد که به راحتی می توانید آنها را فرا بگیرید.

از طریق چنین نرم افزارهایی می توانیم هر وقت اراده کردیم اشتراک های خود را در گوگل درایو و یا iCloud اپل لغو نموده و به راحتی اطلاعات خود به جای دیگری انتقال دهیم و از آنها استفاده نماییم.

البته فراتر از این امکانات روش هایی هم وجود دارد که آزادی بیشتری برای کاربران ایجاد می نماید. با استفاده از آنها می توانید مدیریت مناسبی از همه فضاهای ذخیره سازی در اختیار خود اعم از فضاهای لازم برای ذخیره سازی فیلم، عکس، موسیقی و فایل ها به صورت همزمان داشته باشید. البته ورود به این ترفندها و داشتن فضاهای ابری شخصی و خصوصی کمی پیچیده می باشد اما کسانی که تمایل به آزادی بیشتر برای پشتیبان گیری و ذخیره سازی اطلاعات خود هستند، می توانند از این ترفندها استفاده نمایند.

با وجود چنین ابزارهای پیشرفته و به روزی دیگر گم کردن اطلاعات و از بین رفتن آنها هیچ معنایی نخواهد داشت. کسانی که در دنیای پیشرفته امروز هنوز اطلاعات خود را گم می کنند، از آگاهی و اطلاعات کافی برای این منظور برخوردار نیستند و این یک شکست بزرگ در زندگی برای آنها می تواند باشد. با یادگیری و شناخت این نرم افزارها هم در کامپیوتری و هم در موبایل خود می توانید ایمنی راحت تری برای اطلاعات مهم و حیاتی خود ایجاد نمایید.

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای

۱۱ thoughts on “معرفی نرم افزار – پشتیبان گیری در دنیای تکنولوژی

  1. محمدجواد زندی گفت:

    خیلی ممنون از توضیحاتون خوبتون

  2. عباس هاشمی گفت:

    دمتون گرم

  3. قربانعلی علوی گفت:

    بی نظیر هستید

  4. ابوالفضل زاهدی گفت:

    سلام عالی بود

  5. بهروز رجبی گفت:

    احسنت عالی بود

  6. محمدعلی ترابی گفت:

    خیلی سایت خوبی دارین

  7. محمدحسین کشانی گفت:

    نویسنده این متن کیه؟

  8. جواد مرتضوی گفت:

    حرفتون خیلی عالیه دکتر جان

  9. قاسم عرب گفت:

    واقعا ارزش وقت گذاشتن داشت

  10. سیدمحمد مرادی گفت:

    چقد خوبین شما

  11. علیرضا کشانی گفت:

    بیشتری بنویسین لطفا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Shopping cart
Shop
0 items Cart
My account