ADD ANYTHING HERE OR JUST REMOVE IT…

02177615826

support@mobilesalam.com

آموزش نرم افزار | بهترین شبکه های اجتماعی برای ایرانیان

در این مقاله قصد داریم به بررسی بهترین و محبوب ترین شبکه های اجتماعی برای ایرانیان بپردازیم. استفاده از شبکه های اجتماعی در میان کاربران ایرانی و جهانی عمر خیلی طولانی نداشته و به همین قرن اخیر محدود می شود. اما با این وجود نرخ رشد کاربران این شبکه ها به قدری بالا بوده که امروزه بیشتر از هر پلتفرم دیگری در این شبکه ها شاهد حضور کاربران هستیم. از این رو پرداختن به محبوب ترین شبکه های اجتماعی می تواند شناخت خوبی را نسبت به این شبکه ها برای کاربران و سرمایه گذاری در رشد کسب و کار در آنها بدهد. البته این آمار برای کشورهای مختلف می تواند متفاوت باشد. گاها در برخی از کشور ها برخی شبکه های اجتماعی رواج دارند که در سایر کشورها حتی نامی از آنها نیز نیست. برای مثال شبکه اجتماعی تیک تاک را در نظر بگیرید که در چین و آمریکا چه محبوبیتی دارد اما در ایران کمتر کاربری در این نرم افزارها ورود نموده است.

از این جمله شبکه های اجتماعی در جهان کم نیستند. اما در این مقاله علاوه بر یکی بررسی کلی نسبت به شبکه های اجتماعی متداول در جهان به بررسی محبوب ترین نمونه ها برای ایرانی ها می پردازیم. همچنین فوایدی که از این اطلاعات می تواند نصیب شما شود را نیز بررسی می کنیم. از این طریق شما می توانید برای حضور در ای شبکه ها و البته سئو سایت و تبلیغات برنامه ریزی دقیق تری داشته باشید.

در ادامه با موبایل سلام همراه بمانید.

عناوینی که در این مقاله با هم به بررسی آنها خواهیم پرداخت:

  • در این مقاله ابتدا یک بررسی اجمالی نسبت به همه شبکه های اجتماعی معروف در جها می پردازیم.
  • سپس روند رشد و محبوبیت هر یک را در جامعه ایران بررسی می کنیم.
  • همچنین نکاتی مهم در باره هر یک از این شبکه ها را نیز با هم مرور خواهیم نمود.
  • ترتیب بررسی شبکه های محبوب ایرانی نیز به ترتیب محبوبیت آنها خواهد بود.

موبایل سلام به عنوان نمایندگی تعمیرات گوشی سامسونگ شرق ، غرب ، جنوب و شمال تهران این مقاله آموزشی را برای کاربران فراهم آورده است تا از این طریق بتوانند نسبت به انتخاب بهترین پلتفرم برای حضور کسب و کار خود اقدام نمایند.

شبکه های اجتماعی

شبکه های اجتماعی در هر کشوری تعریف خاص خود را دارد. برخی از شبکه ها هستند که تنها برای حضور در یک کشور خاص توسعه داده شده اند و برخی دیگر نیز برای همه کاربران جهانی نقش آفرینی می نمایند. در سال های اخیر شبکه های اجتماعی که از کشور چین وارد جامعه جهانی شده اند معمولا مقبولیت بیشتری داشته اند. زیرا به دلیل جمعیت بالای این کشور در همان بدون ورود تعداد کاربران این شبکه ها به میزان چشم گیری می رسد. این مهم حتی به قدری حساس شده که آمریکا نیز برای جلوگیری از جاسوسی استفاده از برخی نرم افزارها و شبکه های اجتماعی چینی را در کشور خود ممنوع مرده است. البته نه برای مردم عادی بلکه برای نظامی ها و خانواده های آنها.

شبکه های اجتماعی جهانی مانند تیک تاک یا سیگنال با اینکه قابلیت های بسیار عالی دارند و کاربران زیادی نیز در جهان مشغول استفاده از آنها می باشند، اما در ایران با استقبال بالایی روبرو نشده اند. برای مثال سیگنال یکی از امن ترین شبکه های اجتماعی در جهان محسوب می شود که بسیاری از کاربران تنها به همین دلیل در آن عضو شده و به فعالیت می پردازند. اما در حالت کلی می بینیم که ایرانی ها خیلی به این نرم افزار گرایش ندارند. برخی شبکه های اجتماعی نیز در یک برهه خاص دارای محبوبیت خاصی برای ایرانی ها شده است. اما این برهه کوتاه مدت بوده و مداوم نبوده است.

مطلب مرتبط  اخبار اپل – تازه های اپل و کرونا

برای مثال شبکه های اجتماعی ایمو imo را در نظر بگیرید که از آن برای برقراری تماس های تصویری در سطح بین المللی استفاده می شود. این نرم افزار در یک برهه خاص طرفداران زیادی در ایران داشت اما به دلیل داشتن رقیبی سرسخت به نام واتس اپ اکنون کمتر ایرانی را در آن می بینم. تعداد این نرم افزارها کم نیستند. گاها برخی نمونه های داخلی نیز برای قربت وارد بازار شده و به دلایل مختلفی در یک برهه با محبوبیت هایی هم روبرو شدند. اما گذر زمان نشان داد که ایرانی ها به دنبال چه نرم افزارها و شبکه های اجتماعی می باشند.

 

بهترین شبکه های اجتماعی برای ایرانیان

 

اهمیت بررسی محبوب ترین شبکه های اجتماعی در ایران

در اهمیت بررسی محبوب ترین شبکه های اجتماعی در ایران همین بس که شما می توانید از این اطلاعات برای معرفی هر چه بهتر کسب و کار خود استفاده نمایید. امروزه استفاده از شبکه های اجتماعی هم برای برند سازی و هم برای کسب درآمد و تبلیغات تبدیل به یکی از قدرتمند ترین پارامترها شده است. اما همیشه سوال اینجاست که در کدام شبکه اجتماعی تبلیغات کنیم؟ اینستاگرام یا تلگرام؟ لینکدین یا فیس بوک؟ توییتر یا واتس اپ؟ تبلیغات در این شبکه ها چگونه است و چه بازخوردی برای ما به دنبال خواهد داشت؟ در این مقاله به بررسی تک تک این موضوعات می پردازیم.

طبق آمارهای منتشر شده در حال حاضر محبوب ترین شبکه های اجتماعی در ایران به ترتیب موارد زیر می باشند:

1-    اینستاگرام

2-    تلگرام

3-    لینکدین

4-    فیس بوک

5-    توییتر

6-    سایر شبکه های اجتماعی

که در ادامه به بررسی تک تک آنها می پردازیم.

اینستاگرام

مسلما امروزه کسی شکی در این موضوع ندارد که اینستاگرام به عنوان محبوب ترین شبکه اجتماعی نه فقط در ایران بلکه در همه کشورهای جهان شناخته می شود. آخری آمار نشان می داد که تعداد کاربران این نرم افزار به بیش از یک میلیارد نفر رسیده است. این عدد نشان می دهد که ایرانی ها نیز در همین راستا دست به انتخاب زده اند. تبلیغات در اینستاگرام امروزه حتی می تواند بالاتر و با کیفیت تر از تبلیغات در تلویزیون و رسانه های اجتماعی معمول باشد. استفاده از این نرم افزار برای معرفی کسب و کار را باید در اولویت قرار دهید. در بخش نرم افزاری سایت موبایل سلام نیز هر روز ترفندهای جدیدی از نحوه استفاده از نرم افزار اینستاگرام را با هم مرور می کنیم که از این اطلاعات می توانید برای به دست آوردن اطلاعات جدیدی و به روز از این نرم افزار استفاده نموده و قدرت خود را در آن افزایش دهید.

مطلب مرتبط  معرفی نرم افزار – معرفی 10 بازی برتر رایانه ای جدید

در حال حاضر بخش نرم افزای موبایل سلام یک منبع آموزشی فوق العاده قوی برای اینستاگرام محسوب می شود که می توانید از مقاله های چاپ شده در این بخش از صفر تا صد حضور در این شبکه اجتماعی را مرور کنید.

تلگرام

دومین نرم افزار محبوب در ایران تلگرام است. البته تا قبل از اینکه تلگرام در ایران فیلتر شود و استفاده از آن محدود گردد، بی شک استفاده از این نرم افزار به دلیل امنیت بالایی که داشت، در اولویت استفاده از کاربران ایرانی بود. در برهه ای که این نرم افزار به تصمیم دولت فیلتر شد، تعداد کاربران در آن به حدود 40 میلیون نفر رسیده بود. آماری که اکنون اینستاگرام به آن رسیده است. استفاده از تلگرام به وجود محدودیت های زیادی که در حال حاضر دارد، در رده دوم محبوب ترین ها قرار دارد.

لینکدین

لینکدین بیشتر شبیه یک شبکه اجتماعی برای افراد محقق و علمی تاسیس شد. اما کم کم همه شخصیت ها و کاربران وارد این نرم افزار شده و از ان در جهت ارتقای سطح کیفی کسب و کار خود استفاده می نمایند. شاید در نگاه اول ورود به این نرم افزار نیاز نباشد اما بازخوردهایی که از حضور کاربران در این نرم افزار دیده می شود حضور هر برند معتبری را در آن لازم می نماید. از این رو از محیط لینکدین نیز می توانید به عنوان یک پلتفرم بزرگ تبلیغاتی  برند سازی استفاده نمایید.

فیس بوک

فیس بوک یک شبکه اجتماعی جهانی است. این نرم افزار در سال های قبل و قبل از اینکه تلگرام و اینستاگرام به این اوج از شهرت برسند، بهترین و جذاب ترین نرم افزار و شبکه اجتماعی هم برای ایرانی ها و هم برای جهانیان محسوب می شد. اما در حال حاضر هم به دلیل فیلترینگ و هم به دلایل دیگر حضور در این نرم افزار کمی برای ایرانی ها سخت شده است. اما با این حال بعد از سه مورد بالا فیس بوک چهارمین شبکه اجتماعی پرطرفدار میان ایرانی ها محسوب می شود.

توییتر

پنجمین نرم افزار و شبکه اجتماعی محبوب در میان ایرانی ها توییتر است. به دلیل ورود به بحث های مهم در کشور کاربران زیادی در محیط توییتر وارد شده و در حال استفاده از این ابزار برای معرفی خود می باشند. در چند وقت اخیر نیز استفاده از این نرم افزار برای برند سازی و معرفی کسب و کار نیز اهمیت بسیار زیادی پیدا کرده است.

 

بهترین شبکه های اجتماعی برای ایرانیان

 

سایر شبکه های اجتماعی

شبکه های اجتماعی دیگری هم هستند که ایرانی ها به آنها علاقه نشان داده اند. شبکه اجتماعی یوتیوب با وجود فیلتر بودن یکی از این موارد است. از دیگر شبکه های اجتماعی پرطرفدار برای ایرانی ها می توان به پلتفرم های پینترست، آپارات یا گوگل پلاس اشاره کرد. این نرم افزارها نیز دارای محبوبیت قابل توجهی میان کاربران ایرانی می باشند.

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای

۱۱ thoughts on “آموزش نرم افزار | بهترین شبکه های اجتماعی برای ایرانیان

  1. مجید گودرزی گفت:

    مثل همیشه عالی و کاربردی

  2. محمدرضا یزدانی گفت:

    حرف نداری دکتر جون

  3. علی اصغر همدانی گفت:

    محتوا خوبی بود

  4. رحیم مستوفی گفت:

    دفتر مرکزیتون کجا قرار داره

  5. هادی صمدی گفت:

    شماره تماستون برای مشاوره تلفنی چنده

  6. اسماعیل طالقانی گفت:

    خیلی ممنون از توضیحاتون خوبتون

  7. حسینعلی خوئینی ها گفت:

    چطوری میتونیم از آخرین مطالبتون باخبر بشیم

  8. منصور سعادت گفت:

    میشه مطلب رو توی وبلاگ خودم بزارم؟

  9. غلامرضا حبیبی گفت:

    هزینه مشاوره آنلاین و حضوری باهم متفاوته

  10. اکبر لطفی گفت:

    حساب توییتری هم دارید؟

  11. منصور موحد گفت:

    مشاوره آنلاین هم دارید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Shopping cart
Shop
0 items Cart
My account