ADD ANYTHING HERE OR JUST REMOVE IT…

02177615826

support@mobilesalam.com

Blog

اخبار تکنولوژی – گوگل ادورز چالشی بزرگ برای نتایج جستجو گوگل

آیا با وجود تبلیغات پولی، نتایج جستجو گوگل قابل اعتماد است؟

آیا واقعاً در آینده ای نزدیک باید منتظر هجوم زیادی تبلیغات در نتایج جستجوی گوگل باشیم ؟ در این صورت آیا نتایج این جستجو می تواند قابل اعتماد باشد ؟ این ها چالش هایی است که از هم اکنون در دنیای آنلاین با آن روبرو هستیم . درباره اینکه گوگل در حال حاضر بهترین و مناسب ترین بروزر و جستجوگر اینترنت در دنیای است. این کمپانی در سال های اخیر استانداردهای یک کمپانی غول آسا را نیز زیر پا گذاشته و قدم در وسعت بالاتری از این ارائه خدمات به کاربران گذاشته است.

 

گوگل ادورز برای نتایج جستجو گوگل

 

اما با همه این پیشرفت ها و خدمات گسترده ای که شاهد هستیم ، منجر به یک پیشرفت بزرگ در میزان درآمد زایی این کمپانی نیز شده است. در حال حاضر هیچ کلمه کلیدی و صنعتی وجود ندارد که در آن یک سایت اینترنتی از خدمات ادورز بهره نجسته و هزینه های تبلیغاتی به گوگل نپردازد. این میزان تبلیغات حتی می تواند رکورد بالاتری میزان تبلیغات و درآمد آن را نیز در سال های آینده جابجا نماید. اما آیا کنترل نکردن این تبلیغات برای درآمد بیشتر می تواند کاملاً منطقی باشد؟

در حال حاضر کنترل تبلیغات تبدیل به یکی از چالش های بزرگ شبکه های بزرگ اینترنتی مانند فیس بوک شده است. آنها در حال حاضر چندین ماه است که روز ارائه تبلیغات در نرم افزار واتس اپ در حال برنامه ریزی هستند و هنوز هم نتوانسته اند به توضیحی منطقی در این باره برسند که بتوانند با یک کنترل درست و بدون ورود به حریم خصوصی افراد این تبلیغات را در این نرم افزار ارائه دهند.

آیا تبلیغات همیشه مزاحم هستند؟

تبلیغات عضو جدایی ناپذیر زندگی مدرن امروز می باشد. شرکت های بسیار کوچک سالانه هزینه های بسیار شگرفی را برای تبلیغات در بازارهای مختلف می پردازند. اما عجین شدن آن با حریم خصوصی افراد می تواند آسیب های زیادی را برای شبکه های بزرگ داشته باشد. تبلیغات مزاحم می تواند تمام اعتبار یک شرکت بزرگ را به نابودی بکشاند. هیچ کاربری به دنبال استفاده از اپلیکیشنی نیست که دائم مجبور باشد تبلیغات مختلف را در آن رد کرده و هر روز با مزاحمت های زیادی بجنگد. این واقعاً می تواند یک فاجعه در حریم خصوصی افراد باشد.

این وضعیت حتی از نرم افزارهای جاسوسی نیز می تواند وضعیت بدی را برای کاربران ایجاد نماید. این وضعیت را در شبکه های اجتماعی داخلی ما در ایران در نظر بگیرید. تبلیغات پیامکی که روی اعصاب کاربران پتک می کوبند و هر روز شاهد اعلام شکایت هایی در این عرصه ها هستیم. نرم افزارهایی که برای تبلیغات ارائه شده اند و تنها درآمد آنها همین تبلیغات است و از این رو هیچ احترامی برای حریم خصوصی افراد قائل نبوده و بیشترین میزان تبلیغات را در ساعت های مختلف به گوش آنها می رسانند.

در این میان نرم افزارهای معتبر و بزرگی مانند فیس بوک و واتس اپ و البته گوگل نمی توانند به این راحتی کاربرانی را که با سال ها تلاش و تجربه به دست آورده اند را به این راحتی ها از دست بدهند. آنها می دانند که اهمیت قائل نشدن برای حریم خصوصی افراد می تواند آسیب های جبران ناپذیری برای آنها بوده و شرکت های رقیب به راحتی آماده چنین خطاهایی از جانب آنها هستند.

مطلب مرتبط  معرفی نرم افزار – اولین نرم افزار موبایلی خود را بسازید.

اما با این حال تبلیغات همیشه هم بد نبوده و گاهی اوقات می توانند منجر به یک ایده و شناخت خوب برای کاربران شوند. این تبلیغات هستند که می توانند بهترین تصمیم ها را برای خرید و یا اقدامی برای بینندگان رقم بزنند. البته افزایش حجم وسیع آنها به هیچ وجه ایده خوبی محسوب نمی شود. از این رو در دنیای تکنولوژی که در هر بخش آن شاهد رقابت های سخت و نفس گیر میان کمپانی های بزرگ هستیم، به هیچ وجه ایجاد محیط تبلیغاتی گسترده نمی تواند ایده خوب و مناسبی باشد. یک روز و یک دوره تعلل توسط هر کدام از این کمپانی می تواند منجر به از بین رفتن رتبه های بالای لیست محبوب ترین ها توسط آنها شود. اتفاقی که همین چندی پیش در رقابت پلی استیشن و ایکس باکس برای سونی و مایکروسافت افتاد.

 

گوگل ادورز برای نتایج جستجو گوگل

 

تبلیغات در گوگل

گوگل سعی می کند بر حسب کلمه ای که سرچ می شود با استفاده از یک الگوریتم پیشرفته اقدام به پیش بینی نتایج نموده و نتایجی کاملاً مشابه را برای کاربران به ارمغان بیاورد. اما با وجود تبلیغات گسترده این نتایج و جستجو می تواند لینک هایی را در صدر قرار دهی که خیلی مناسب نبوده و بیشتر حالت تبلیغاتی دارند. از این رو این نتایج می تواند به سمت تبلیغی پیش برود.

البته باید اعتراف کنیم چه جستجوگرهایی که قبل از گوگل وجود داشته و چه جستجوگرهایی که همزمان و بعد از گوگل به وجود آمده اند، به هیچ وجه از وجاهتی که گوگل از آن برخوردار بوده ، برخوردار نبودند. هیچ رقابتی سخت برای گوگل رقم نخورده است . جستجوگرهای قدیمی و حال حاضر تقریباً یک رقیب دست و بسته برای گوگل می باشند و خیلی تهدید بزرگی برای آن نبوده اند. از این رو این کمپانی به راحتی توانسته در همه جنبه ها یکه تاز میدان شود.

از چندین سال پیش که تبلیغات در گوگل به عنوان یکی از بهترین راه های تبلیغی شناخته شده است، صنایع مختلفی در کلمات کلیدی مختلف اقدام به تبلیغات در آن نموده اند. در حال حاضر هیچ صفحه ای از گوگل وجود ندارد که لینک های نخست آن را تبلیغات در نظر گرفته نباشد. البته در حال حاضر گوگل راه کارهایی برای سایر وب سایت ها نیز قرار داده است که بتوانند بدون تبلیغات حتی از این صفحات نیز بالاتر باشند و اما این روند تا کجا ادامه خواهد داشت؟

افزایش حجم تبلیغات می تواند آسیب های زیادی را به پیش بینی های گوگل وارد سازد و این چالشی است که احتمالاً گوگل در چند سال آینده با آن روبرو خواهد بود. کاربران نیز نگران هستند که این وضعیت تبدیل به یک معضل بزرگ در جستجوهای آینده گوگل شود.

انقلابی که گوگل آن را  رقم زند.

شاید از جمله موتورهای جستجویی که قبلاً از گوگل طرفداران زیادی داشت و با روی کار آمدن گوگل کمتر از چرخه خارج شده و در حال حاضر تبدیل به یک موتور کاملاً متروکه نیز شده است ، موتور جستجوی یاهو بود. این موتور جستجوگر امکانات بسیار کمی را برای کاربران ایجاد کرده و مزیت های آن در مقایسه با مزیت های گوگل تقریباً به حساب نیز نمی آمدند.

مطلب مرتبط  معرفی نرم افزار | معرفی بهترین موبایل های 2020

فناوری PageRank که گوگل از آن رونمایی کرد تبدیل به یک انقلاب بزرگ در میان موتورهای جستجو آن زمان گردید که در مدت زمانی بسیار کوتاه همه کاربران را به سمت استفاده از گوگل برانگیخت . این فناوری باعث می شد تا بهترین متن ها و محتواها در رتبه های بالاتری قرار گرفته و نتایج جستجو بهینه تر و بهتر شوند. این الگوریتم می توانست نتایج بسیار شگفت انگیز و نزدیکی را برای هر جستجو گوگل رقم بزند. از این رو کاربران نیز به سادگی می توانستند با گوگل در ارتباط باشند. اما گوگل هم مانند همه موتورهای جستجو به سمت قبول تبلیغات گسترده روی آورد.

موتورهای جستجو در اواخر عمر خود روی به استفاده از تبلیغات برای پیش بینی نتایج آورده بودند. بسیاری از جستجوها تنها به نتایجی ختم می شد که تبلیغات در آنها وجود داشته و خبرهایی از این دست در صدر لیست ها قرار می گرفتند. اما چیزی که مسلم است این است که هنوز این تبلیغات هیچ مزاحمتی برای نتایج گوگل به دنبال نداشته و هنوز این جستجوها کاملاً قابل اعتماد خواهند بود. اما این وضعیت نمی تواند برای همیشه ادامه داشته باشد ، مگر اینکه در آینده کنترل های اساسی برای آن صورت پذیرد.

تبلیغات در گوگل در حال حاضر تنها محدود به تبلیغات متنی نبوده و ویدئوها، کارهای گرافیکی و خیلی انواع دیگر از تبلیغات نیز در حال رشد در این موتور جستجو می باشند. مشاهده صفحات گوگل در حال حاضر با حجم قابل قبولی از تبلیغات مشاهده می شود و هر بیننده ای در هر صفحه ای که جستجو می نماید، تعدادی از این تبلیغات را مشاهده خواهد کرد.

البته گوگل تاکنون این تبلیغات را  به صورت قابل قبولی و قدرتمندی کنترل کرده و به هیچ وجه اجازه نداده است تا حریم خصوصی افراد در خطر قرار گیرد. هیچ نشانه ای از این بابت نیز هنوز مشاهده نمی شود و مدیران گوگل نیز به شدت روی این مسئله حساس بوده و به هیچ وجه علاقه ای به استفاده از چنین حجم تبلیغاتی ندارند. احترام به حقوق کاربران اصلی است که گوگل هنوز یک خط هم آن را زیر پا نگذاشته است. این وضعیتی است که گوگل به شدت به آن پایبند باقی مانده است.

 

گوگل ادورز برای نتایج جستجو گوگل

 

بسیاری از کاربران قدیمی و مسنی که موتورهای جستجوگر قدیمی را تجربه کرده اند و از آنها نیز استفاده نموده اند ، خیلی راحت تر می توانند این قضیه را درک نمایند. درک این مسئله برای کسانی که هنوز به جز گوگل از هیچ موتور دیگری برای جستجو در اینترنت استفاده نکرده اند، خیلی آسان نبوده و آنها با مشکلاتی که قبلاً در این زمینه وجود داشته ، برخورد نکرده اند. از این رو مشاهده دوباره آن مشکلات می تواند منجر به ضعف شدیدی گوگل در آینده شود.

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای

۱۱ thoughts on “اخبار تکنولوژی – گوگل ادورز چالشی بزرگ برای نتایج جستجو گوگل

  1. بهمن رستمی گفت:

    مطلبتون بسیار مفید بود

  2. محمدعلی صالحی گفت:

    چرا اینقد زیاد؟

  3. علی اصغر واعظی گفت:

    لطفا آدرستون رو برای بنده ارسال کنین

  4. غلامحسین عابدی گفت:

    هزینه تبلیغات توی سایت شما چنده؟

  5. عبدالحسین لطفی گفت:

    کانال تلگرامی هم دارید ؟

  6. عزیز حاتمی گفت:

    بسیار گویا و شفاف بیان کردید

  7. ابوالفضل سالاری گفت:

    میتونم شماره شما رو داشته باشم؟

  8. رمضان رجبی گفت:

    چطوری می تونم باهاتون ارتباط بر قرار کنم

  9. یدالله سلیمانی گفت:

    دستخوش

  10. محمدتقی مددی گفت:

    من مشاوره برای رابطه می خواستم چجوری باهاتون ارتباط بر قرار کنم

  11. محمد امیری گفت:

    چرا اینقد کم؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Shopping cart
Shop
0 items Cart
My account