بهترین های اندرویدی را بشناسیم.
انتخاب میان نرم افزارهای موبایلی یکی از چالش های بزرگ برای کاربران موبایل های هوشمند امروزی است. متأسفانه یا خوشبختانه امروز در هر موضوعی مخصوصاً برای اندرویدی ها شاهد حضور هزاران نرم افزار در فضای اینترنت هستیم که هر کدام از آنها مزیت ها و معایب خود را دارا می باشند. اما برای انتخاب بهترین های آنها چه راه حل هایی وجود دارد؟ در دید اول شاید تصور کنید که بتوانید با امتحان کردن هر کدام بهترین آنها را انتخاب کنید. اما این کار نیاز به ماه ها زمان خواهد داشت. علاوه بر این تنها با یک بار امتحان نمی توان به واقعیت اصلی این نرم افزارها پی برد. بسیاری از آنها در برخی از بخش ها قوی و رد برخی دیگر از بخش های خود با نقطه ضعف هایی همراه هستند. یکی دیگر از راه ها استفاده از تجربه دیگران است.
کاربران زیادی پس از مشاهده و استفاده از نرم افزارهای موبایلی خود با انتشار دیدگاه های خود راهی روشن برای سایر کاربران قرار می دهند. اما این راه حل نیز با نقطه ضعف هایی همراه است. در درجه اول فیک یا اصلی بودن این اشخاص بر ما پوشیده است. در درجه دوم نیز سلایق افراد در انتخاب نرم افزار بهینه با هم تفاوت هایی دارد. از این جهت استفاده از تجربه کسانی که آنها را نمی شناسیم، می تواند تصمیمی منطقی و درست برای انتخاب بهترین نرم افزار برای ما نباشد. از این رو بر آن شدیم تا برخی از مهم ترین و پرکاربردترین نرم افزارهای اندرویدی را در این مقاله معرفی نماییم. این نرم افزارها هر کدام در موضوعات خود از بهترین ها بوده و به نوعی هر کسی برای انتخاب احتمالا باید میان یکی از این موارد را انتخاب نماید.
نرم افزارهای الزامی
برخی از نرم افزارها وجودشان در هر اسمارت فونی اجباری است. در واقع همه کاربران به نوعی از این نرم افزارها استفاده کرده و آنها را در اولویت خود قرار داده اند. البته نمونه های این نرم افزارها می تواند گسترده تر نیز باشد؛ اما عموم کاربران اندرویدی در اسمارت فون های اندرویدی خود از این نرم افزارها بهره می برند. فیس بوک، توییتر و یوتیوب به عنوان نرم افزارهایی برای سرگرمی و اشتراک گذاری اطلاعات و عکس ها و Google Opinion Rewards هم برای کسانی که به دنبال پول در آوردن از ایده های نرم افزاری خود هستند. البته نرم افزارهایی مانند واتس اپ، تلگرام و اینستاگرام را نیز می توان به این لیست اضافه نمود. اما این نرم افزارها در برخی از نقاط جهان برای کاربران اندروید عمومیت ندارد. از این رو سعی کردیم نرم افزارهایی را در این بخش قرار دهیم که در همه جهان از آنها به وفور استفاده می شود.
YouTube
Google Opinion Rewards
نرم افزارهای فیلم و ویدئو
یکی از موضوعات بسیار گرم و داغ در میان نرم افزارهای موبایلی، نرم افزارهای مربوط به فیلم و ویدئو می باشد. تماشای آنلاین فیلم ها، سریال ها و ویدئوها در فضای مجازی تبدیل به یکی از سرگرمی های پرهیجان و عالی برای بشر امروز شده است. این امر حتی دیگر پیر و جوان و زن و مرد هم نمی شناسد و هر کاربر اندرویدی به دنبال بهترین های این رده است. در ادامه بهترین و پر کاربردترین نرم افزارهای تماشای فیلم و ویدئو در اندروید را با هم مرور می کنیم.
Netflix
Disney+
Hulu
Fite — Boxing, Wrestling, MMA
Crunchyroll
نرم افزارهای موسیقی و صدا
موسیقی عضو جدایی ناپذیر زندگی امروز بشر است. کاربران موبایل های هوشمند اوقات بسیار زیادی از طول روز خود را سرگرم لذت بردن از موسیقی های مورد علاقه خود می نمایند. از این رو این نرم افزارها نیز از جمله نمونه های پر استفاده در گوشی های اندرویدی هستند. همه نرم افزارهای زیر را می توانید از گوگل پلی برای گوشی اندرویدی خود دانلود کرده و استفاده نمایید.
Spotify
Soundcloud
Bandcamp
Google Play Music
Apple Music
نرم افزارهای خبری
اخبار جهان یکی از پرمخاطب ترین بخش ها در نرم افزارهای موبایلی است. همه به دنبال منابعی موثق برای اخبار پیرامون خود در جهان می باشند تا اطلاعات خود را در این باره به روز کنند. نرم افزارهای زیر از جمله موثق ترین نرم افزارهای خبری برای گوشی های اندروید هستند. نیویورک تایمز با داشتن بیشترین تعداد دانلود و نصب در میان همه نرم افزارهای خبری اندروید بیشترین استفاده را دارد. البته کاربران ایرانی و فارسی زبان نیز برای دریافت اخبار فارسی نرم افزارهای جایگزینی در دسترس دارند که می توانند از آنها بهره ببرند.
The New York Times
Vice News
NPR News
The Washington Post Select
Nwsty
نرم افزارهای ورزشی
اخبار ورزشی جهان را نیز می توانید در گوشی اندروید خود در نرم افزارهای زیر دنبال نمایید.
theScore
ESPN
CBS Sports
نرم افزارهای سوشال مدیا
شبکه های اجتماعی پرطرفدارترین نرم افزارهای جهان در میان کاربران اندرویدی می باشند. لیست کردن همه شبکه های اجتماعی در این مقاله نیاز به چندین صفحه وب مختلف دارد. اما تصمیم گرفتیم تا محبوب ترین و پرمخاطب ترین شبکه های اجتماعی را در این لیست بگنجانیم. قاعدتا اینستاگرام در ایران دارای بیشترین کاربر است. این شبکه اجتماعی رکورددار جابجایی پول و کارهای تجاری در جهان نیز می باشد. البته نباید از محبوبیت نرم افزار جذابی مانند تیک تاک نیز غافل شد.
Tiktok
نرم افزارهای پیام رسان
پیام رسان ها ویژگی های خاص خود را دارند. استفاده از نرم افزارهای پیام رسان در میان کاربران تبدیل به امری ضروری شده است. با توجه به رایگان بودن فعالیت در اکثر این نرم افزارها بسیاری از کاربران ترجیح می دهند تا پیام های متنی، صوتی و ویدئویی خود را به راحتی درون آنها ارسال نموده و دریافت کنند. واتس اپ به عنوان پرمخاطب ترین نرم افزار پیام رسان جهان شناخته می شود که نزدیک به یک میلیارد مخاطب دارد. البته تلگرام نیز از جمله نرم افزارهایی است که با اینکه در برخی از کشورها مانند ایران خودمان شاهد فیلتر شدن آن هستیم، اما همچنان یکی از جذاب ترین ها است. نرم افزار اسکایپ و اسنپ چت نیز با مزیت ها و جذابیت های خاص و منحصر به فردی که ایجاد کرده اند نیز خود را در این لیست بالا کشیده و کاربران زیادی دارند.
Skype
Messenger & Messenger Kids
Ablo
Snapchat
Telegram
نرم افزارهای دوستیابی
تفکیک میان نرم افزارهای دوست یابی و شبکه های اجتماعی کمی پیچیده و سخت است. با این حال ما تصمیم گرفتیم که این دو موضوع را از هم متمایز نماییم. در زیر برخی از معروف ترین نرم افزارهای مناسب برای دوست یابی را ذکر نموده ایم. تیندر معروف ترین آنها می باشد که در چند ماهه گذشته سر و صدای زیادی کرده و حتی تبدیل به یکی از رقیبان اینستاگرام نیز شده است. البته اگر در ماه های آینده شاهد خریداری آن توسط مارک زاکربرگ نباشیم این رقابت در آینده می تواند جذاب تر نیز باشد.
Tinder
Coffee Meets Bagel
Happn
Grindr
نرم افزارهای مطالعه
مطالعه کتاب های آنلاین و اینترنتی نیز یکی از سرگرمی های بسیار جذاب البته برای برخی از کاربران می باشد. علاقمندان به مطالعه کتاب های داستان و یا کسانی که در حال جستجو در میان مقالات علمی و مطالعات علمی خود هستند می توانند از نرم افزارهای زیر برای کارهای خود استفاده کنند.
Kindle
Google Play Books
Audible
Comics
نرم افزارهای وبلاگ نویسی
یکی از روش های عالی و تاثیر گذار تبلیغاتی در چند سال اخیر وبلاگ نویسی است. سایت های اینترنتی زیادی نیز با امکانات جذاب و جالب برای وبلاگ نویسی کاربران راه اندازی شده اند. با این حال نرم افزارهایی نیز برای این موضوع در پلتفرم اندروید وجود دارد.
Medium
Tumblr
WordPress
نرم افزارهای بازی
بازی ها همیشه طرفداران خاص خود را دارند. هیچ کس نمی تواند تاثیر نرم افزارهای بازی و گیم را در محبوبیت برخی از موبایل ها حتی انکار نماید.
Steam
PlayStation App
Xbox
Twitch.tv
Strafe Esports
نرم افزارهای تغذیه و پخت و پز
پخت و پز مخصوصاً برای خانم ها از جمله کارهای جذابی است که استفاده از نرم افزارهای مخصوص آن می تواند این جذابیت را چندین برابر نماید.
Zomato
MyFitnessPal Calorie Tracker
Food Network Kitchen
Simple Macro
نرم افزارهای تناسب اندام و سلامتی
فیتنس و تناسب اندام یکی از دل مشغولی های بزرگ جوانان امروزی است. نرم افزارهای زیر می تواند کاربرد جالبی در این باره برای شما به ارمغان بیاورند.
7 Minute Workout
AllTrails
Adidas Running App by Runtastic
Strava Running and Cycling GPS
Sleep as Android
Daily Yoga
نرم افزارهای خودسازی
Calm
Udemy
Duolingo
Fabulous — motivate me!
نورم افزارهای مدیریت مالی و پول
البته نرم افزارهای مدیریت پول ذکر شده در این بخش کمتر برای کاربران ایرانی کاربرد دارد. نمونه های داخلی آنها نیز در بازار اندرویدی ها وجود دارد.
Mint
Acorns
Venmo
Cash App
Google Pay
نرم افزارهای فروشگاهی
Depop
eBay
Amazon Prime Now
PayPal
نرم افزارهای مسافرت
اپلیکیشن های زیر می توانند در مسافرت ها به کار آمده و رفاه بیشتری برای شما فراهم آورند.
Google Maps
Uber
Lyft
Airbnb
Google Translate
Going out
Tripadvisor
Yelp
StubHub
Fandango
YP – The Real Yellow Pages
Foursquare City Guide
نرم افزارهای مربوط به بهینه سازی عملکرد دستگاه
Avast!
Files by Google
Google Find My Device
Gboard
نرم افزارهای ویرایش و مدیریت عکس
Adobe Lightroom
Adobe Photoshop Express
VSCO Camera
Imgur
Google Photos
نرم افزارهای آفیس
OfficeSuite
Google Drive
Dropbox
Evernote
Google Docs
نرم افزارهای کاربردی و ابزار
Recorder
Adobe Scan
Box
Google Assistant
CloudCal
۱۱ thoughts on “اخبار اندروید – بهترین نرم افزارهای اندرویدی در موضوعات مختلف”
خیلی سایت خوبی دارین
گل گفتید آقای دکتر دست مریضاد
مشاوره آنلاین هم دارید
چرا اینقد زیاد؟
چرا اینقد کم؟
هزینه مشاوره آنلاین و حضوری باهم متفاوته
مشاوره ازدواج هم هست
میشه مطلب رو توی وبلاگ خودم بزارم؟
این مطلب حرف نداشت
مطلب خوبی بود
afarin matlab khobi bood