ترفندهای واتس اپ | چگونه بفهمیم در واتس اپ بلاک شدیم؟

موبایل سلام به عنوان نمایندگی تعمیرات گوشی سامسونگ شرق ، غرب ، جنوب و شمال تهران این مقاله آموزشی را برای کاربران خود فراهم آورده است تا از این طریق کاربران بتوانند به راحتی در فضای نرم افزار واتس اپ مشغول به فعالیت شوند. ترفندهای نرم افزار واتس اپ بسیار گسترده است و چندین مورد از این ترفندهای کاربردی را در بخش آموزش نرم افزار موبایل سلام معرفی نموده ایم. در همین راستا در این مقاله به بررسی یکی دیگر از ترفندهای این نرم افزار می پردازیم. واتس اپ نرم افزار بسیار جذابی است که به دلیل مزیت هایی که در تماس های تصویری و ارسال پیام متنی پیدا کرده در حال حاضر تبدیل به یکی از 5 نرم افزار محبوب در دنیا شده است. ار این رو  آموزش ترفندهای آن برای همه کاربران لازم و ضروری است.

یکی از مواردی که این نرم افزار مانند سایر نرم افزارهای شبکه های اجتماعی در اختیار کاربران خود قرار می دهد، امکان بلاک کردن سایر کاربران به هر دلیلی است. در این نرم افزار شما می توانید پروفایل افراد مزاحم و یا کسانی که مایل نیستید اطلاعی از شما در این نرم افزار داشته باشند، را بلاک کنید. با بلاک کردن آنها قادر به دیدن عکس پروفایل شما نبوده و حتی نمی توانند از زمان آنلاین شدن شما در واتس اپ اطلاعی داشته باشند. اما آن طرف قضیه نیز ممکن است خود شما نیز در این نرم افزار از طرف سایر کاربران بلاک شوید. در این صورت اولین سوالی که برای کاربران پیش می آید این است که از کجا بفهمیم بلاک شده ایم. اگر شما هم به دنبال رسیدن به پاسخ سوال چگونه بفهمیم در واتس اپ بلاک شده ایم هستید در این مقاله همراه ما باشید.

در ادامه با موبایل سلام همراه بمانید.

ترفندهای اطلاع از بلاک شدن در نرم افزار واتس اپ

در این بخش ترفندهایی را مرور می کنیم که می توانید از آنها برای مطمئن شدن از بلاک شدن در نرم افزار واتس اپ استفاده نمایید.

1-    به عکس پروفایل مخاطب مورد نظر دقت نمایید.

بعد از اینکه کسی شما را در واتس اپ بلاک کرد شما نمی توانید عکس پروفایل وی را ببینید. در واقع با بلاک شدن این امکان برای شما وجود نخواهد داشت که عکس های جدید طرف مقابل را مشاهده نموده و یا حتی عکس های قبلی وی را ببینید. البته گاها ممکن است طرف مقابل شما اصلا عکس پروفایل در واتس اپ نداشته باشد که در این مواقع می توانید از این ترفند استفاده کنید. اما اگر مطمئن هستید که وی حتما از عکس پروفایل استفاده می نماید، این ترفند می تواند اولین نشانه برای بلاک شدن از طرف وی باشد. اما هنوز صد در صد نخواهد بود.

2-    وضعیت آخرین بازدید مخاطب را چک کنید.

واتس اپ دارای یک قابلیت بسیار خوب است که با آن شما می توانید آخرین باری که هر کس در این نرم افزار آنلاین بوده را مشخص کنید. برای مثال در صورتی که طرف مقابل شما در لحظه آنلاین باشد گزینه آنلاین را زیر پروفایل وی مشاهده خواهید کرد. در غیر این صورت آخرین ساعتی که وی آنلاین بوده را مشاهده می نمایید. اما اگر فرد مورد نظر شما را بلاک کرده باشد، دیگر امکان مشاهده این وضعیت برای شما مقدور نبوده و هیچ چیزی در این قسمت مشاهده نمی کنید. از این رو از این ترفند نیز می توانید برای اطلاع از بلاک شدن توسط سایر کاربران مطلع شوید.

البته بایستی در نظر داشته باشید که واتس اپ این اجازه را نیز به کاربران می دهد تا در صورت خواست خود در تنظیمات نیز این اجازه را به سایر مخاطبین ندهند که زمان آخرین آنلاینی آنها را ببینند. از این رو در صورتی که این وضعیت را مشاهده کردید ممکن است این موضوع مربوط به تنظیمات واتس اپ وی بوده و ربطی به بلاک شدن شما نداشته باشد. از این جهات این دلیل هم به صورت صد در صد نمی تواند نشانه بلاک شدن شما توسط وی باشد مگر اینکه شما مطمئن باشید که وی این تنظیمات را در واتس اپ خود فعال نکرده باشد.

3-    وضعیت تیک پیام در حالت بلاک شدن

احتمال با روند پیام رسانی در نرم افزار واتس اپ آشنا هستید. در این نرم افزار بعد از ارسال هر پیام سه اتفاق برای پیام شما می افتد:

1-    در صورتی که یک تیک جلوی پیام شما باشد، به معنی ارسال پیام به سرور واتس اپ است.

2-    در صورتی که دو تیک خاکستری در جلوی پیام مشاهده کنید نشان از این دارد که پیام متنی شما تحویل مخاطب شده اما وی هنوز آن را نخوانده است.

3-    در صورتی که مخاطب شما پیام را باز کند، در لحظه شما شاهد دو تیک آبی در ابتدای پیام خود خواهید بود.

این مراحل روند طبیعی پیام ها در واتس اپ است. اما در صورت بلاک شدن این روند دچار تغییر خواهد شد. اگر شما توسط فرد مورد نظر بلاک شده باشید، پیام شما در حالت یک تیک خاکستری باقیمانده و هیچ تغییری نمی کند. در این وضعیت احتمال دارد که فرد مورد نظر شما را بلاک کرده باشد. البته هنوز احتمال دارد. زیرا در واتس اپ ترفندی به نام حالت روح وجود دارد که این ترفند به کاربر اجازه می دهد بدون اینکه تیک پیام های شما تغییر کند، پیام مورد نظر را باز کرده و مطالعه نماید. ربات ها و نرم افزارهای جایگزینی هم هستند که این امکان را در واتس اپ ایجاد می نمایند. از این رو هنوز به صورت 100 درصد نمی توان مطمئن شد که شما بلاک شده اید. البته در صورت جمع شدن چند دلیل این اطمینان می تواند برای شما شکل بگیرد.

4-    اضافه کردن فرد مورد نظر به گروه

اخرین ترفندی که می توانید از ان برای اینکه مطمئن شوید توسط فردی بلاک شده اید، اضافه کردن وی به یک گروه است. برای این کار ابتدا باید در واتس اپ یک گروه جدید تشکیل بدهید. سپس به قسمت اضافه کردن افراد به گروه رفته و مخاطب مورد نظر را انتخاب نمایید. در صورتی که موفق شدید وی را به گروه اضافه کنید، در واقع شما توسط وی بلاک نیستید. اما در صورت بلاک بودن پیامی برای شما ظاهر خواهد شد که به شما اجازه اضافه کردن فرد مورد نظر در گروه را نمی دهد. با ظاهر شدن این پیام شما می توانید مطمئن شوید که بلاک شده اید.

البته این روش یک عیب بزرگ نیز برای شما به دنبال خواهد داشت. در این روش اگر توسط فرد مورد نظر بلاک نشده باشید وی را وارد یک گروه کرده اید و این پیام برای واتس اپ وی ارسال خواهد شد. از این رو ابتدا باید از روش های بالا استفاده کنید و سپس دست به استفاده از این روش بزنید.

 

چگونه بفهمیم در واتس اپ بلاک شدیم؟

 

بهترین راه برای تشخیص بلاک بودن توسط سایر افراد

به بررسی 4 روش معمول و رایج برای تشخیص بلاک بودن توسط سایر اشخاص پرداختیم. اما بهترین این روش ها کدام است؟ بهترین روش برای این تشخیص استفاده از ترکیب موارد بالا است. به این ترتیب که:

1-    ابتدا پروفایل فرد مورد نظر را چک کنید و به دنبال مشاهده عکس پروفایل وی باشید.

2-    در صورتی که عکس پروفایل او  را مشاهده کردید، شما بلاک نشدید. در غیر این صورت از مرحله بعدی استفاده کنید.

3-    در این مرحله صفحه چت خود با مخاطب مورد نظر را باز کنید و آخرین باری را که وی آنلاین بوده را ببینید.

4-    اگر موفق شدید که این وضعیت را ببینید، شما بلاک نشدید. در غیر این صورت بهتر است از مرحله بعدی کمک بگیرید.

5-    پیامی برای طرف مقابل در واتس اپ بفرستید. تیک های این پیام را بررسی کنید. اگر دو تیک خاکستری مشاهده کردید یا دو تیک آبی شد، شما بلاک نیستید.

6-    در صورتی که در این وضعیت پیام با همان یک تیک خاکستری باقی ماند، احتمالا شما بلاک شده اید. البته بهتر است آخرین ترفند را نیز چک کنید.

7-    در ترفند آخر نیز وی را به یک گروه اد کنید. در صورتی که موفق به اد شدن وی شدید، شما بلاک نیستید. در غیر این صورت احتمالا شما بالاک شده اید.

با طی این مراحل می توانید از بلاک شدن خود طرف سایر افراد مطمئن شوید. البته به خاطر داشته باشید که این روند ممکن است به طرف مقابل نیز این پیام را برساند که شما در حال جستجو برای این منظور بوده اید. از این رو احتیاط لازم را به خرج دهید و بی گدار به آب نزنید.

جمع بندی

نرم افزارهای پیام رسان در دنیا به دلیل محبوبیت بالایی که دارند، دائما در حال به روز رسانی هستند. تمام شرایط و امکانات این نرم افزارها در چندین نوبت در یک سال به روز رسانی شده و شرایط و امکانات جدیدی به آنها اضافه می شود. در این مواقع ممکن است ترفندهای جدیدی نیز به واتس اپ اضافه شده و راه های جدیی نیز برای این تشخیص وجود داشته باشد. البته در موبایل سلام ما سعی داریم به صورت مرتب این شرایط را برای شما به وز رسانی کرده و در صورت مشاهده تغییراتی در این ترفند آنها را به اطلاع شما برسانیم.

منبع: واتس اپ

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیشنهاد نویسنده

مطالب مرتبط با پست فعلی که شاید علاقمند باشید