42 زبان در Google Assistant و پروژه نرم افزاری انسان مصنوعی سامسونگ
در میان همه بد افزارها و نرم افزارهای جاسوسی و هر چه که آن را در فضای مجازی مخرب می خوانند، معرفی پروژه های نرم افزاری مانند دستیار صوتی گوگل هم می تواند هزاران مشکل را برای مخاطبین از بین ببرد. وجود چنین نرم افزارهای می توان اعتماد کاربران را به فضای مجازی و تکنولوژی های روز دنیا چندین برابر بیشتر کند.
کاربران آگاه که هر روز اطلاعات خود را با استفاده از مجله نرم افزاری موبایل سلام به روز می نمایند، می توانند از نرم افزارهای به روز و کاربردی که در هر بخش به معرفی آنها می پردازیم، مطلع شده و بهترین ها را در اسمارت فون های به روز خود داشته باشند. در بسیاری از مواقع دیده شده است که یک نرم افزار ساده می تواند یک مشکل بزرگ را به راحتی از میان بردارد و تنها لازمه داشتن چنین نرم افزارهایی اطلاعات است.
آیا باید نرم افزار خاص خود را داشته باشیم؟
بسیاری از کاربران بر این عقیده هستند که برای تولید یک نرم افزار جدید و یا توسعه یک پروژه علمی باید از ابتدا شروع کرده و نرم افزار خاص و منحصر به فرد خود را در این باره داشته باشند؟ اما آیا ما نیاز داریم که همیشه چرخ را اختراع کنیم یا استفاده از چرخ اختراع شده دیگران و توسعه آن برای ما گزینه بهتری خواهد بود؟
فضای باز زبان برنامه نویسی اندروید به کاربر این اجازه را می دهد تا هر کدی را بدون نیاز به پرداخت کوچکترین هزینه در اختیار داشته باشد و در ادامه روند توسعه آن بهترین ها را برای خود خلق کند. حال با وجود نرم افزارهایی مانند دستیار صوتی گوگل چه نیازی به تولید نرم افزارهای مشابه آن وجود دارد که هر روز یکی از آنها را در هر گوشه ای از جهان شاهد هستیم.
گوگل دستیار صوتی خود را در سال 2020 با 42 زبان ارائه خواهد کرد.
Google Assistant یا همان دستیار صوتی گوگل که همه ما در اسمارت فون های اندرویدی خود به صورت رایگان به آن دسترسی داریم ، با استفاده از تکنیک های بسیار خاص و منحصر به فردی و با پیروی از تکنیک های هوش مصنوعی توسعه یافته و گوگل در نسخه جدید این نرم افزار قصد یک انقلاب بزرگ را دارد.
در گردهمایی بزرگ CES 2020 که در آمریکا در حال برگزاری است، همه نوآوران فناوری و تکنولوژی بهترین های خود را برای سال جدید ارائه داده اند . گوگل نیز در این گردهمایی از یک ویژگی خاص برای دستیار صوتی خود رونمایی نموده است که می تاوند بسیار جذاب و هیجان انگیز باشد. نسخه جدید Google Assistant می تواند یک خواننده بسیار فوق العاده در صفحه نمایش اسمارت فون اندرویدی شما باشد.
در تکنولوژی جدید Google Assistant که گوگل در اوایل ژانویه 2020 در حال رونمایی آن است ، این قابلیت اضافه شده است که گوگل می تواند مقالات سرچ شده را با صدای بلند برای شما بخواند و این موضوع مربوط به 42 زبان زنده دنیا است.
این فناوری به این صورت عمل می کند که بعد از گفتن عبارت “سلام” Google Assistant اقدام به ارائه مقاله هایی با محوریت این موضوع نموده و بعد از انتخاب صفحه مورد نظر آن را با صدای بلند برای شما می خواند.
گوگل همچنین ادعا کرده است که در نسخه جدید Google Assistant لهجه گفتگو به دشت به سمت استفاده از عبارت های روزمره پیش رفته و بسیار نزدیک به صدای طبیعی انسان شده است. با Google Assistant اسمارت فون خود هم صحبت شوید و از این مکالمه لذت ببرید.
اما جالب ترین قسمت نسخه جدید Google Assistant در این است که این نرم افزار این امکان را پیدا کرده است تا مقاله مورد نظر را به 42 زبان مختلف دنیا بخواند و این همان انقلابی است که در باره آن صحبت کردیم.
تجزیه و تحلیل در Google Assistant
البته تجزیه و تحلیل مقالاتی که شما در لینک های مختلف جستجو می نمایید، چیز جدیدی در قابلیت های گوگل نبوده و این امکان از سال 2015 در مرورگرهای جستجو گوگل لحاظ شده است. این مسئله حتی قبل از توسعه Google Assistant نیز وجود داشته است. اما حالا این نحوه تجزیه و تحلیل با Google Assistant تلفیق شده و یک قدرت نرم افزاری بسیار بزرگ را در صفحه نمایش اسمارت فون اندرویدی شما به وجود آورده است.
البته گوگل روی رابط کاربری این نرم افزار نیز تغییراتی انجام داده تا کاربران با راحتی بیشتری با آن ارتباط داشته باشند. اتفاقی که قبلاً هم نمونه های آن را در خود گوگل کروم و سایر نرم افزارهای گوگل شاهد بوده ایم.
البته گوگل تنها به معرفی این قابلیت در مراسم CES 2020 بسنده کرده و فعلاً خبری از انتشار آن به صورت گسترده نخواهد بود . آنها حتی زمان دقیقی برای این انتشار نیز ارائه نداده اند و کاربران برای داشتن این قابلیت های ویژه و لذت بخش همچنان باید منتظر باشند.
دیگر نیازی به نرم افزار مترجم نخواهید داشت.
نرم افزارهای صوتی مترجم در سال های اخیر رشد بسیار خوبی داشته اند و نمونه های پولی آنها نیاز با دریافت هزینه های زیاد به کاربران خدمت رسانی می نمایند. مسئله ای که در ابتدای متن کمی درباره آن صحبت کردیم . کدام یک از این نرم افزارهای سخنگوی مترجم می توانند از Google Assistant قوی تر و به روز تر باشند.
گوگل در نسخه جدید Google Assistant این قابلیت را نیز به آن اضافه نموده تا به صورت یک نرم افزار مترجم و سخنگو در پروازهای خارجی و هتل ها یار و یاور مسافرانی باشد که زبان خارجی خیلی قوی ندارند. با این ویژگی شما می توانید از قبل نرم افزار خود را روی زبان مورد نظر خود تنظیم و در زمان لازم شروع به صحبت با شهروندان کشور میزبان نمایید.
نکته بسیار جالب تر درباره Google Assistant و سایر نرم افزارهای مترجمی که آنها را در بازار اپلیکیشن ها شاهد هستیم این است که اکثر این نرم افزارها بر پایه Google Assistant بنا شده و کد نویسی اولیه آنها از روی همین نرم افزار بوده است. بسیاری از این نرم افزارها حتی بدون داشتن Google Assistant روی اسمارت فون شما فعال نیز نمی شوند.
پروژه جدید انسان های مصنوعی در CES 2020
Star Labs یک شرکت تابعه سامسونگ است که با معرفی یک پروژه جدید در مراسم CES 2020 سر و صدای زیادی در این بازار کرده است. تولید آواتارهای دیجیتالی شبیه به انسان که با هوش مصنوعی تعبیه شده اند از آنها به نام انسان مصنوعی یاد می شود.
مدیر عامل شرکت Star Labs در این باره گفت که آواتارهای تولید شده این شرکت به شدت به موارد طبیعی نزدیک بوده و کاربران نیز به راحتی با آنها در ارتباط خواهند بود.
آواتارهای نئونی نامی است که روی آواتارهای جدید سامسونگ قرار داده شده است . البته نکته مهمی که در صحبت های مدیر عامل این شرکت وجود داشت، این است که تمام تیزرهای تبلیغاتی و عکس هایی که از این پروژه در فضای اینترنت پخش شده همگی جعلی هستند و نمونه ارائه شده در مراسم CES نیز یک نمونه شبیه سازی شده است و هنوز به تولید کامل نرسیده است.
آواتارهای نئونی تولید شده توسط سامسونگ به ادعای خود آنها کاملاً دارای احساسات و عواطف انسانی بوده و با پیشرفت بسیار چشم گیری نسبت به نمونه های مشابه پیشین طراحی شده اند و رفتار و منش این آواتارها دقیقاً از روی انسان های واقعی الگوبرداری شده و کمترین تفاوت را در این پروسه های رفتاری شاهد هستیم. البته لحن صحبت، عبارت های مورد استفاده و بیان برخی از انواع احساسات در این آواتارها هنوز نیاز به بازنگری داشته و می توانند در آینده بهتر نیز شوند.
مدیر عامل این شرکت حتی عنوان کرد که در اینده نئون های تولید شده آنها می توانند به عنوان یک کارمند در شرکت های بزرگ استخدام شده و حتی به عنوان یک بازیگر در فیلم ها به ایفای نقش بپردازند.
آیا شاهد اولین انسان های مصنوعی اندروید در جهان هستیم؟
اگر به بازی های کامپیوتری علاقه داشته باشید و نمونه هایی از این بازی را که درباره ربات های اندرویدی در آینده است، تجربه نموده باشید، احتمالاً با شنیدن و معرفی این پروژه سامسونگ ناخودآگاه وارد فضای این بازی ها شده اید.
بازی دیترویت بیکام هیومن کمپانی کپکام را به خاطر بیاورید که چقدر نزدیک به این آواتارهای تولید شده سامسونگ است. مشاهده ربات های اندرویدی توسط سامسونگ هر چند به معنای واقعی شروع دوران دیترویت بیکام هیومن نیست اما می تواند نویدی برای وجود این ربات ها در آینده باشد. ربات هایی که می توانند بشنوند ، صحبت کنند و عواطف و احساسات انسانی داشته باشند.
البته وقتی به محتوای بازی دیترویت بیکام هیومن باز می گردیم ، متوجه می شویم که در کنار چنین نرم افزارهای پیشرفته و مهیجی که وارد زندگی انسان ها می شوند ، خطرات ناشی از وجود آنها نیز اجتناب ناپذیر خواهد بود. داشتن عواطف انسانی برای رباتی که قرار است تمام دستورات انسان ها را به اجرا در آورد ، دارای عواقبی است که بسیاری از آنها کاملاً قابل پیش بینی نیز هستند.
از این رو بشریت در راه قرار گرفتن در کنار هوش مصنوعی نیاز به رعایت اصولی دارد که نبود آنها می تواند زندگی آینده ما را تحت تاثیرهای منفی قرار دهد.